За насЗанимаваме се с изработка и монтаж на дограма от 1993 год. Дългогодишният опит ни дава възможност да се запознаем в детайли с нуждите и желанията на клиента и начините на тяхното удовлетворяване. Благодарение на висококвалифицирания персонал и на това, че работим само с най-качествените материали, дейността ни продължава да се разраства.
Разполагаме с производствена база върху застроена площ от 1300 кв.м. и оборудване с капацитет 700-750 кв.м. дограма месечно. Името на фирмата ни се е превърнало в синоним на високо качество и достъпни цени.

Работим основно с AL и PVC системи за врати и прозорци на водещи европейски производители като: "ALUPLAST", "THYSSEN INOUTIC", "ALUMIL" и на български - "VIVAPLAST" като в производството и монтажа използваме и препоръчаните от тях аксесоари. Според Вашите лични предпочитания, имате възможност да избирате от широка цветова гама на профилите.

За постигане на добро качество и прецизност в изработката на дограмата, освен технологичното съвършенство на профилите, голяма роля играе и обкова. Добрият обков осигурява безпроблемното функциониране на вратите и прозорците по всяко време и дълъг живот на есплоатация. Нашата фирма работи с висококачествен немски обков SIEGENIA - AUBI, многостранно регулируем във всички посоки. Обковът е производство на SIEGENIA - една от водещите световни фирми за обков.

Предлагаме пълно гаранционно и извънгаранционно облужване!

Ще решим заедно кой е най-удачният вариант за Вашия дом, офис, магазин или хотел.

Доверете ни се така, както направиха хилядите доволни клиенти през годините.За контакт:

Офиси -  гр. Добрич 

- бул. "3-ти март" 59 (между ВиК и HILTI) тел/факс: 058 602 528; 0894732814; 0888 653 374

e-mail: alpina_plast@abv.bg
skype: alpinaplastАко имате въпрос или коментар относно дейността ни, можете да се свържете с нас от тук.


   PVC дограма   Алуминиева дограма   Тераси   Зимни градини   НОВО: Врати с декоративни панели   Окачени тавани   Аксесоари
 Начало  Продукти  Галерия  Полезна информация  Гаранции  Цени  Дограма на изплащане  Партньори  За контакти
"Алпина пласт" - монтаж на PVC и Алуминиева дограма - © 2008 Design: www.izberisi.com