Thyssen Inoutic
Thyssen Inoutic е един от водещите производители на профилни системи от пластмаси за прозорци, врати, зимни градини и фасади. Продуктите представят повече от 40-годиншен опит в технологията за обработка на пластмаси.
Гаранция за качеството и оригиналността на немското Know - how е фактът, че Thyssen Inoutic произвежда своята продукция в гр. Боген, Германия, единствен завод в Европа. Характерно за историята на Thyssen е, че през 2003 г.се отцепва от концерна Thyssen Krupp и се обединява с белгийския производител на PVC профили Deceuninck NV и с това стават № 1 в класацията на PVC производителите.

Немските профилни системи на  Thyssen Inoutic позволяват:
  1. Да се намали загубaта на топлина до 50%
  2. Дъждовната вода да се стича по повърхността на прозореца, без да попада в кухината на касата
  3. Да се защити помещението от външната замърсеност
  4. Да се осигури звукоизолация в зависимост от оживеността на района от 33 до 47 dB.

PVC прозорците с профили на Thyssen Inoutic предлагат всички предимства, които днес можете да очаквате от един прозорец - преди всичко превъзходна топлоизолация, перфектна звукоизолация, надеждна защита срещу проникване с взлом и атрактивен дизайн.

Прозорците от системата Thyssen Inoutic са разработени в съответствие с най-новите технологии. Използва се усилващ метален профил за постигане на максимална устойчивост на конструкцията, който се поставя в средната камера на PVC системата. 

Сравнително новата 5–камерна система ЕЛИТ на Thyssen Inoutic е олекотена и в същото време достатъчно претенциозна версия на 5-камерните версии на старата система Prestige. Общата дебелина на профила е 71.5 мм и има отлични термо- и звукоизолационни показатели, както и много добра статика на конструкцията.

Профилите на Thyssen Inoutic са сертифицирани по стандарта ISO 9001.

Цени

Информация за цените на предлаганите системи,
можете да намерите тук
Цветова гама

Предлагаме пълна гама цветови решения!


За допълнителна информация относно системите можете да посетите официалният сайт на производителя.
   PVC дограма   Алуминиева дограма   Тераси   Зимни градини   НОВО: Врати с декоративни панели   Окачени тавани   Аксесоари
 Начало  Продукти  Галерия  Полезна информация  Гаранции  Цени  Дограма на изплащане  Партньори  За контакти
"Алпина пласт" - монтаж на PVC и Алуминиева дограма - © 2008 Design: www.izberisi.com